Incluzio Sociale Basis / Wat we doen / Ondersteuning administratie en geldzaken

Ondersteuning administratie en geldzaken

Heb je moeite met rondkomen of het bijhouden van je administratie? Kom naar een van onze informatie en advies spreekuren!

Heb je geen overzicht meer over je financiën? Loop je achter met het betalen van de huur, ben je bang voor de volgende aanmaning of blijft de post ongeopend liggen? Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk stappen onderneemt. Incluzio Sociale Basis ondersteunt waar mogelijk, denkt met je mee en kan je ook doorverwijzen naar de juiste instanties. Voor al je vragen kun je ook terecht op het inloopspreekuur bij jou in de wijk, voor een overzicht van de inloopspreekuren bij jou in de buurt klik op onze Locatiezoeker. Onze budgetcoaches kijken met je mee.

 

Speciaal voor jongeren werken we in de gemeente Venlo met het Jongeren Perspectief Fonds.

Ben je tussen de 18 en 27 jaar, woon je in Venlo en heb je moeite met rondkomen en het overzicht kwijt? Bij het Jongeren Perspectief Fonds kijken we niet alleen maar naar de schulden, maar gaat het om jouw toekomst. Meer informatie lees je op onze pagina speciaal voor jongeren.

 

Veranderingen in jouw leven

Gebeurtenissen die je niet altijd zelf in de hand hebt, kunnen grote gevolgen hebben voor jouw situatie. Samen met de gemeente Venlo hebben wij voor verschillende situaties informatie verzameld waar je in die situaties rekening mee moet houden. Ook hebben we informatie over de gevolgen voor je financiële situatie die je kunt verwachten als je leven verandert. Bijvoorbeeld wat je kunt doen en waar je rekening mee moet houden als je wordt ontslagen of als je gaat scheiden.

 

Wat is jouw situatie?

Winkels in de buurt