Incluzio Sociale Basis / Sociale vaardigheidstrainingen

Sociale vaardigheidstrainingen

Sociale vaardigheidstrainingen

Sociale vaardigheidstrainingen

Sommige kinderen zijn onzeker, verlegen en kunnen moeilijk vriendjes maken of houden. Andere vinden het lastig om nee te zeggen, worden geplaagd en gepest of laten boos gedrag zien. Bij Incluzio Sociale Basis bieden we voor diverse leeftijdsgroepen een training aan.

  • Apetrots & Beresterkis er voor kinderen van 6 tot 8 jaar. In deze training komen alle emoties aan de orde en gaat het ook over samenwerking en durven te vragen. De training bestaat uit zes tot zeven bijeenkomsten.
  • Opkomen voor jezelf (g)een kunstis er voor kinderen van 9 tot 12 jaar. De trainingen zijn gericht op het opbouwen van zelfvertrouwen en leert kinderen voor zichzelf op te komen. De training bestaat uit zes bijeenkomsten.
  • Anders denken, anders doenis er voor kinderen van 12 jaar en ouder.  De trainingen voor kinderen van 12 tot 16 jaar zijn gericht op het opbouwen van zelfvertrouwen. Kinderen leren inzien waar het fout kan gaan en krijgen een nieuwe manier van denken aangeleerd. De training bestaat uit zes tot zeven bijeenkomsten.