Incluzio Sociale Basis / Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Door iets voor een ander te doen ben je niet alleen waardevol voor een ander maar ook voor jezelf. Je doet namelijk sociale contacten op, brengt je dag op een zinvolle manier door en ontmoet daarbij nieuwe mensen.

In Venlo en bij jou in de buurt kun je op verschillende manieren meehelpen. Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld door te helpen bij een buurtfeest. Andere werkzaamheden zijn maandelijks of zelfs wekelijks. Het is aan jou, de tijd die je beschikbaar stelt, bepaal je zelf!

Vacatures voor vrijwilligers

Wil jij als vrijwilliger bijdragen aan een leefbaar Venlo? Er zijn verschillende vacatures die wellicht aansluiten op uw talenten en wensen. Kijk voor alle vacatures op www.venlovrijwilligerswerk.nl.

Aan de slag als vrijwilliger bij Incluzio Sociale Basis?

Dat kan! Wij hebben geregeld nieuwe vacatures voor vrijwilligers. Lees hier meer over ons vrijwilligersbeleid.

Aanstellingsbeleid

Jij wil graag vrijwilligerswerk dat bij jou past en waar je plezier in hebt. Daarom hebben we vooraf een intakegesprek. Ook vragen we van jou om een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ ofwel VOG als je gaat werken met kwetsbare mensen.

Vertrouwenspersoon

Heb je vragen over je vrijwilligerswerk, of wil je iets bespreken met betrekking tot je vrijwilligerswerk? Dan kun je terecht bij Ellen Kersten, coördinator vrijwilligerswerk. Ook hebben wij een gedragscode voor begeleiders.