Incluzio Sociale Basis / Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Door iets voor een ander te doen ben je niet alleen waardevol voor een ander maar ook voor jezelf. Je doet namelijk sociale contacten op, brengt je dag op een zinvolle manier door en ontmoet daarbij nieuwe mensen. In Venlo en bij jou in de buurt kun je op verschillende manieren meehelpen. Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld door te helpen bij een buurtfeest. Andere werkzaamheden zijn maandelijks of zelfs wekelijks. Het is aan jou, de tijd die je beschikbaar stelt, bepaal je zelf!

Vacatures voor vrijwilligers

Wil jij als vrijwilliger bijdragen aan een leefbaar Venlo? Op www.venlovrijwilligerswerk.nl vind je vacatures die wellicht aansluiten op jouw talenten en wensen. Houd deze website in de gaten voor vacatures voor vrijwilligerswerk bij Incluzio Sociale Basis en andere Venlose organisaties en instellingen.

Aanstellingsbeleid

Jij wil graag vrijwilligerswerk dat bij jou past en waar je plezier in hebt. Daarom hebben we vooraf een intakegesprek. Ook vragen we van jou om een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ ofwel VOG als je gaat werken met kwetsbare mensen. Lees hier meer over ons vrijwilligersbeleid en onze gedragscode voor begeleiders.

Heb je vragen over het vrijwilligerswerk, of wil je iets bespreken met betrekking tot je vrijwilligerswerk? Dan kun je terecht bij Claudia Swinkels, coördinator vrijwilligerswerk (cswinkels@incluzio.nl of 06 – 22 39 77 52).