Incluzio Sociale Basis / Wat we doen / Stage, werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk

Stage, werkervaringsplekken en vrijwilligerswerk

Stage, een werkervaringsplek of vrijwilligerswerk: samen meedoen

Voor iedereen is er een passende werkplek. Daar geloven wij in. Incluzio wil een leerorganisatie zijn. Soms is dat voor een stage, maar het kan ook zijn dat je werkervaring op wilt doen, of op zoek bent naar vrijwilligerswerk. Maar ook als je weer structuur nodig hebt in je dagelijks leven, je weer mee wilt doen en op zoek bent naar werk of een vorm van dagbesteding kun je bij ons terecht.

Werk en activiteiten

Onze medewerkers kijken graag samen met jou wat je zoekt, en welke mogelijkheden er zijn. Onze participatiecoaches kijken op welke manier je mee kunt doen in de samenleving, op een manier die bij jou past. Zij ondersteunen je bij het (her)ontdekken van jouw kwaliteiten en mogelijkheden.

Misschien ben je op zoek naar een organisatie waar je als vrijwilliger aan de slag kunt, of werkervaring op kunt doen. Soms kan vrijwilligerswerk een opstap zijn naar een betaalde baan. Voor de ander betekent vrijwilligerswerk het contact met andere collega’s, of het opbouwen van een dagritme. Wij hebben een mooi netwerk van bedrijven en partners in Venlo en wij helpen je bij het zoeken en vinden van dagbesteding, vrijwilligerswerk, scholing of een betaalde baan.

Stagemogelijkheden voor studenten

Wij hebben regelmatig stageplekken voor studenten van verschillende opleidingen beschikbaar. Wil je meer weten over jouw stagemogelijkheden bij ons? Neem dan contact op met :
Björn Wouters (stagecoördinator)
E:  bwouters@incluzio.nl
M: 06 13 97 21 47.

Inschrijven als vrijwilliger?

Wij werken heel veel met vrijwilligers. Vrijwilligers die onze seniorencoaches ondersteunen bij het uitvoeren van de huisbezoeken, of bijvoorbeeld vrijwilligers die de bezoekers van de informatie- en adviespunten helpen met hun vragen. Ook werken wij met dementiemaatjes, mensen die, bijvoorbeeld wekelijks, een bezoek brengen aan iemand met dementie, zodat de mantelzorger dan even wat tijd voor zichzelf heeft.

Inschrijven als vrijwilliger kan op  www.venlovrijwilligerswerk.nl
Meer weten over vrijwilligerswerk? Mail dan naar info@venlovrijwilligerswerk.nl

Wij komen graag in contact

Via onderstaande zoekfunctie vindt je de locatie en medewerkers bij jou in de buurt.

Winkels in de buurt