Incluzio Sociale Basis / Wat we doen / Vragen over welzijn of zorg

Vragen over welzijn of zorg

Gezond zijn en je goed voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Je hebt bijvoorbeeld geldproblemen, of je ligt in scheiding, je hebt geen werk, of je voelt je eenzaam. Wij luisteren naar je en we werken samen met jou naar een oplossing.

 

Onze maatschappelijk werkers staan voor je klaar

Onze maatschappelijk werkers hebben geen oordeel over jou of je situatie. Je kunt in vertrouwen je verhaal kwijt, zij bieden een luisterend oor en kunnen je op weg helpen, zodat je weer grip op je leven krijgt. Onze hulpverlening is gratis en je hoeft geen verwijsbrief bij de huisarts aan te vragen. 

Wij plannen een afspraak en bespreken samen wat je situatie is, wat je vraag is, of waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Wij nemen je situatie niet over, maar willen er voor zorgen dat jij zelf de regie krijgt over jouw situatie en ondersteunen je waar dat nodig is. Of het nou gaat over meedoen in de samenleving, vragen over administratie, wonen, maar ook over je welzijn, hoe jij je voelt.

 

Wij zijn er ook voor vragen over je geestelijke gezondheid. We werken samen met andere organisaties en professionals. Wij ondersteunen je bij het vinden van jouw oplossingen, laten je weer geloven in jezelf en in een betere toekomst.

 

Via onderstaande zoekfunctie vindt je de locatie en de gegevens van de maatschappelijk werker bij jou in de buurt, of bel naar 088 – 29 87 653.

 

Winkels in de buurt