Incluzio Sociale Basis / Nieuws / Eerder is beter

Eerder is beter

Bij Incluzio Sociale Basis werken wij aan het versterken van de mentale veerkracht van jeugd en jongeren in Venlo. Dat doen we door op meerdere fronten betekenisvol aanwezig te zijn in hun leven. In aansluiting hierop lanceren wij de campagne ‘Eerder is Beter’.

Eerder is Beter richt zich op jongeren tussen 15 en 25 jaar en biedt informatie over bijzondere ervaringen. Hoor je bijvoorbeeld wel eens dingen die anderen niet horen, of heb je een onbestemd gevoel? De campagnepagina www.eerderisbeter.nl bevat tips en handvatten en laat zien dat veel van deze ervaringen normaal zijn. Je kunt een test maken, informatie lezen en uiteraard kun je ook altijd terecht bij onze jongerenwerkers, zowel online via hun instagramaccounts, whatsapp, maar ook offline, door ze te bezoeken in een van de jongerencentra of een bezoek te brengen aan het Jongeren Service Punt (JSP) Venlo.

Voor deze campagne hebben wij een jonge rapper, Lil Irv, uit de gemeente Venlo gevraagd om, met ondersteuning vanuit het jongerenwerk, een nummer en clip te produceren. Nieuwsgierig naar het nummer? Klik hier voor de clip van Lil Irv! https://youtu.be/n-4kuPN85rY