Informatiemarkt voor senioren – ma 24 juni

De markt biedt informatie, inspirerende activiteiten en workshops. Ontdek de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen, uw sociale veerkracht te versterken en vitaal ouder te worden. Deze informatiemarkt is bedoeld voor senioren uit Arcen, Velden, Lomm, Venlo-Noord, Venlo-Oost en Venlo centrum.

Wanneer: 24 juni 2024
Tijdstip: 13.30 – 16.00 uur
Waar: De Witte Kerk, Agnes Huijnstraat 3, Venlo-Noord (3 zalen)

Neem voor meer informatie over deze markt contact op met seniorencoaches:
Daphne Basten tel. 06 82413691 mail: dbasten@incluzio.nl
Simone Holla tel: 06 82117807 mail: sholla@incluzio.nl

Incluzio Sociale Basis organiseert de markt samen met o.a. Gemeente Venlo; Bibliotheek Venlo; Wensbusmaatje; Huis van Morgen; KBO, Resto van Harte, Kan Doen, Toon Hermans Huis. Diverse Informele zorgorganisaties; Venlo Dementievriendelijk; Hulp bij Dementie; Vrijwilligerswebsite Venlo Doet Goed; Venlo.Fit/Funqtio, apotheek en diverse lokale (zorg)aanbieders.

Uw Wensauto De Bekkerie maakt het bezoek aan de infomarkt gemakkelijk.
Uw Wijkbus maakt het bezoek aan de infomarkt gemakkelijk. Boek een gratis rit met de eenmalige Pendelbus, vanaf uw huisadres naar De Witte Kerk en terug. Bel van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur: 077 20 66 495

‘Plök d’n daag, want morrege is hae al gister’ di 25 juni

Kom naar Theater de Garage voor een bijzondere interactieve mantelzorgavond.
Fred van den Bogaard en José Haeijen zijn bekend van hun rollen in de Venlose Revue en het Boermans Theater. Daarnaast zijn zij privé bekend met hun rol als mantelzorger.
Zij gaan thema’s als ‘jezelf niet vergeten’ en ‘hulp aanvaarden’ op het toneel ‘oèt d’n aek dreie’.

We nodigen je uit om hierop te reageren en jouw ervaringen te delen. Een avond om te genieten met elkaar en te leren van elkaar. Na afloop is er gelegenheid om “nao te praote” met een hapje en een drankje.

Deze avond is alleen bedoeld voor mantelzorgers.

Aanmelden ‘Plök d’n daag, want morrege is hae al gister’

Workshop Klein Geluk voor de mantelzorger – di 27 augustus

We gaan aan de slag met het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’. Aan de hand van korte oefeningen uit dit boek gaan we aan de slag om ‘klein geluk’ terug te brengen in je leven. Het biedt je de mogelijkheid om je steviger, vrolijker en sterker te voelen zodat je zelf iets aan je geluk kan doen. Het zijn allemaal kleine oefeningen die je stap voor stap een beter gevoel geven.

Gun een moment voor jezelf, kom in contact met andere mantelzorgers door samen de oefeningen te doen en ervaringen te delen.

Aanmelden Workshop Klein Geluk voor de mantelzorger