Incluzio Sociale Basis / Aanvraag mantelzorgwaardering

Aanvraag mantelzorgwaardering

Aanvraag mantelzorgwaardering

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger en heeft u mogelijk recht op een mantelzorgwaardering. Om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering, zijn er enkele voorwaarden:

  • Degene die u helpt (uw zorgvrager) woont in de gemeente Venlo
  • U bent al minimaal 3 maanden mantelzorger
  • U biedt zorg voor minimaal 4 uur per week

Indien u mantelzorger bent voor één of meerdere zorg ontvangers en u voldoet aan de gestelde criteria, dan krijgt u toch maar een keer de waardering.

Wij hebben de informatie nodig van u als mantelzorger en van de zorgvrager. Daarom vragen wij u onderstaande gegevens volledig in te vullen. Heeft u moeite met het invullen van onderstaand formulier, dan kunnen de medewerkers van onze informatie en advies hier ook altijd bij helpen. Klik op de locatiezoeker voor een informatie en adviespunt bij u in de buurt.

Door het invullen en insturen van dit aanmeldformulier geeft u toestemming om uw persoonlijke gegevens op te nemen in het mantelzorgbestand en die te gebruiken voor het toesturen van lokaal nieuws voor mantelzorgers. Denk aan informatie over de mantelzorgwaardering, bijeenkomsten, cursussen en andere activiteiten voor mantelzorgers. Dit is gratis en vrijblijvend.

De mantelzorgwaardering kan voor het jaar 2022 worden aangevraagd van 1 februari 2022 t/m 31 oktober 2022.

velden met een * zijn verplicht

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht mantelzorger*
DD dash MM dash JJJJ
(indien zelf geen e-mailadres dan bijv. van een van de kinderen. Zo word je altijd op de hoogte gehouden van het nieuws vanuit team Mantelzorg Venlo en kunnen we je informeren over de bijeenkomsten, cursussen en activiteiten die wij organiseren.)
Welke zin past het best bij jouw situatie als mantelzorger:*
Heb je al een Stadspas vanuit de minimaregeling?*
Geslacht zorgvrager*
DD dash MM dash JJJJ
(indien zelf geen e-mailadres dan bijv. gelijk aan het e-mailadres van de mantelzorger)
Voor wie zorgt u? De zorgvrager is mijn:*
DD dash MM dash JJJJ